Terrasoverkaping

Terrasoverkapping 3.5x3.5m

 

Een Terrasoverkapping van ca 3.5x3.5m met overstek en een afgeschuinde voorkant. Gebouwd in Douglas 12x12 cm staanders. De achterwanden zijn dubbelwandig uitgevoerd, buitenzijde in blank douglas Zweeds rabat en aan de binnenzijde met zwart gespoten douglas Zweeds rabat.

De 5 staanders zijn gesteld op betonnen poeren en de achterwanden steunen op trottoirbanden om het hout vrij te houden van de grond.

Een Terrasoverkapping van ca 11x3.5m.

 

11x 3.5m terras overkapt met 15x15 Douglas staanders en liggers. De staanders zijn aan de voorkant op betonnen poeren gesteld en aan de achterkant tegen het huis geschroefd. Voorzien van een zijwand in zwarte douglas zweeds rabbat aan de windzijde. Bedekt met melkwitte polycarbonaat tunnelplaten welke veel warmte tegenhouden en toch veel licht doorlaten.

Opknappen bestaande terrasoverkapping in Overloon

 

Opnieuw betimmerde binnenzijde van een bestaand dak, nieuwe kopgevel en een nieuwe zijwand. Kopgevel en zijwand uitgevoerd in zwart gespoten Zweeds rabat. De binnenzijde van het bestaande dak is betimmerd met blanke Douglas vellingdelen. Dit geeft een mooi contrast met de zwarte balken van het bestaande dak en zorgt dat het niet te donker wordt.

Terrasoverkapping 3.6x2.4m


Een Terrasoverkapping van ca 3.6x2.4m met overstek aan voorkant. Links en achter geen overstek om zo dicht mogelijk op de perceelgrens te kunnen bouwen.  Gebouwd in Douglas 12x12 cm staanders. De achterwanden zijn uitgevoerd in blank douglas Zweeds rabat.
De  staanders zijn gesteld op betonnen poeren en de achterwanden steunen op trottoirbanden om het hout vrij te houden van de grond.